Известие

Collapse
No announcement yet.

От къде да си взема дебитомер?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Ilko Ivanov Покажи съобщение
    Ами да. Поне не ми се е случвало като го монтирам да не тръгне.
    Понеже усещам иронията в поста ти, бих те помолил да потвърдиш перфектната работа на Хофер в твоите коли
    с логове от някаква диагностична програма.
    Благодаря.

П.П. To и на моето пунто си "работи" оригиналния Бош на 180000км., ама до толкова, че да не записва грешки...
    номер едно е този човек ,няма грешка при него в изказванията му препоръчвам

---------- Post added at 23:27 ---------- Previous post was at 23:26 ----------

аз съм много доволен и винаги мога да се доверя на мнението му и компететноста му в тази сфера

Comment

Аре скараите се за един дебитомер.При дизела кво с него това и без него.За 300 гр нафта надали е проблем.Важното е че в БГ всичко е менте.Това е положението.

Comment

Никои не подлага уменията на Ilko Ivanov под съмнение,още повече че не го познавам.
        Но изказването от колегата по-горе че Хофер е менте е много крайно.Скрийн няма как да пусна,не съм си вкъщи.Но надали съм единствения които е виждал Бош за 300лв.да се връща за подмяна,и то не веднъж.
        sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

хубаво,то няма нещо перфектно ама човек...това дори и вид няма самия външен вид на този Hoffer е много прост...със зор е плеснатти некви цифри коллко да отговаря на 019

---------- Post added at 00:17 ---------- Previous post was at 00:17 ----------

но.. за 80 лв няма по хубаво спор няма!

Comment

Ми моите и двата съм ги купувал по 170лв. само сензорите
            sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Да нямаш предвид "Пиърбърг"?
              Sprint-ex./155 2.0 16v. x2-ex./145QV-еx./156 2.0-ex./ GTV2.0 -ex./166 2.0-ех./147jtd-ex./156SW 2.4jtd-ex./146jtd-ex.
              Alfa 147jtd/Alfa 147 Selespeed

Comment

Мааалко, ще се отклоня от темата за да попитам.Може ли някак си, да се провери в домашни условия един дебитомер дали е дефектен или не, или да го слагам на колата и на диагностика.Щото имам съмнения че тоя дето ми го смениха барабар с ламбдата преди 1 год. че е здрав.Номера май беше да направя оборот на заведението.Засега го пазя в долапа.
                По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                  Мааалко, ще се отклоня от темата за да попитам.Може ли някак си, да се провери в домашни условия един дебитомер дали е дефектен или не, или да го слагам на колата и на диагностика.Щото имам съмнения че тоя дето ми го смениха барабар с ламбдата преди 1 год. че е здрав.Номера май беше да направя оборот на заведението.Засега го пазя в долапа.
                  За домашни условия не знам да има начин ( това не означава че няма - сигурно може да се измисли нещо с прахосмукачка , да му пуснеш ток на които пинове трябва и да измериш с мултиметър напрежението ) Метода да го сложиш на колата и 2ра и на 3та с пълна газ предполагам го знаеш.
                  Понеже се спомена Pierburg ... след като прочетох тази статия http://guzzimental.com/afm%20about.htm , порових в нета и се оказа, че поне 3ма (толкова намерих - автора на статията , един англичанин и един естонец) са заменили успешно сензора на скъпия 0 280 217 531 дебитомер със сензор ... от мерцедес.
                  Та реших да пробвам и аз ... от 2 часа съм с Pierburg, първите ми впечатления са много добри. Тестовете продължават и не е късно да се "издъни", но ако това стане ще разберете.
                  ...

Comment

Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщение
                    За домашни условия не знам да има начин ( това не означава че няма - сигурно може да се измисли нещо с прахосмукачка , да му пуснеш ток на които пинове трябва и да измериш с мултиметър напрежението ) Метода да го сложиш на колата и 2ра и на 3та с пълна газ предполагам го знаеш.
                    Понеже се спомена Pierburg ... след като прочетох тази статия http://guzzimental.com/afm%20about.htm , порових в нета и се оказа, че поне 3ма (толкова намерих - автора на статията , един англичанин и един естонец) са заменили успешно сензора на скъпия 0 280 217 531 дебитомер със сензор ... от мерцедес.
                    Та реших да пробвам и аз ... от 2 часа съм с Pierburg, първите ми впечатления са много добри. Тестовете продължават и не е късно да се "издъни", но ако това стане ще разберете.
                    Аз поръчах Pierburg сензор само че 019 и се надявам да е устиска

Comment

Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщение
                      Сензора работи добре като е загряла колата и много зле като е студена , с две думи - не става .
                      ...

Comment

Working...
                      X